DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - MADIUN NGAWI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK to MP3 / MP4 ( HD )

paste the URL address of video or song

DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - MADIUN NGAWI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK
DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - MADIUN NGAWI (OFFICIAL LIVE MUSIC) -  DC MUSIK

DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - MADIUN NGAWI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DENNYCAKNAN #YENIINKA #DCMUSIK #MADIUNNGAWI Title: Madiun Ngawi Voc : Denny Caknan ft. Yeni Inka Cipt : Sonny Josz ==================== Prod. Denny caknan All Team : @aprizalws @ham_wib @dhimascomb @poe_dewangga @rollingskur @ikhsanworry @diddit._ @rizqisandita @wawanwanthix @a.w.surya @rendymarleyy @rezha_vahlevie_s @aldho99 @rootofbliss @dika_wmd @evanwmd @ronalhrnt @nggolik @sontilnganjuk @arisdio82 @bayu_onyonk @soepardi1103 @andhit_setyo Lirik (Madiun Ngawi): ---------------------------------- Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku =========================================================== Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini. Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru. Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO) ----------------------------------------------------------------------- JOIN GRUP: https://www.instagram.com/tenananofficial/ #DENNYCAKNAN #DCPRODUCTION Stay juga di Instagram: OFFICIAL DC. PRODUCTION: https://www.instagram.com/dc_production_official/ DENNY CAKNAN: https://www.instagram.com/denny_caknan/ Copyright @2021 DC. PRODUCTION #Ngawi, ID 63218 ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: https://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize