Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video) to MP3 / MP4 ( HD )

paste the URL address of video or song

Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video)
Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video)

Mamnun - Angel 2 | Tombo Teko Loro Lungo (Official Music Video) -------------------------------------------- Title : Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo Artist : Mamnun Songwriter : Iskandar Hanafi --------------------------------------------- Lyric : ( Angel 2 ) Tapi bene Yo wes opo jare Lilo tak lilakne yen koe milih liane Angel Kahanane wes ra setel Tak terus terusne Aku tambah dedel duel Ra mikir koe Saiki wes tak losne Silo madep manteb Otw nglalekne koe Mendem mletre asyik Ben aku ra panik Mergo kelingan kabeh kenangan Wingi sek pacaran Saiki wes dadi mantan Mendem mletre asyik Saiki wes ra panik Loro neng dodo Ora tak roso Mergo mletre Tombo teko loro lungo Copyright © 2022 MAMNUN Official. All rights reserved. #Music #Angel2 #MamnunOfficial Follow : Instagram : https://www.instagram.com/mamnunnnnnn/ *** Yuk share link video ini di Facebook & Whatsapp kalian lur .. di era digital sawernya pakai subscribe dan klik lonceng, komentar yang banyak , dan share bagikan ke teman teman kalian .. matursuwun lur ..