WORO WIDOWATI - MENCINTAI DENGAN NGEYEL ( Official Music Video ) to MP3 / MP4 ( HD )

paste the URL address of video or song

WORO WIDOWATI - MENCINTAI DENGAN NGEYEL ( Official Music Video )
WORO WIDOWATI - MENCINTAI DENGAN NGEYEL ( Official Music Video )

WORO WIDOWATI - MENCINTAI DENGAN NGEYEL ( Official Music Video ) Title : Mencintai Dengan Ngeyel Voc : Woro Widowati Songwritter : Fachrezi Dillon Arr : Deden Mahdyan Produksi : Adhigana Music Location : Manhattan Cafe Yogyakarta LIRIK Ra kabeh sing mbok tresnani Mbalik nresnani kowe Tapi kowe tetep ngeyel wae Piye kabarmu tresnoku sing wingi Opo pilihanmu wis dadi karepe ati Yen tak sawang esemmu soyo ilang Opo kowe ra entuk kebahagiaan Opo ra kesel atimu Nutupi roso gengsimu Opo ra kesel atimu Merjuangke tresno semu Ra kabeh sing mbok perjuangke Kuwi ngerti kowe Tapi kowe tetep merjuangke de'e Ra kabeh sing mbok tresnani Mbalik nresnani kowe Tapi kowe tetep ngeyel wae Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe Begitu dalam nganti aku sadar Yen tresnomu dudu dinggo aku Ra kabeh sing mbok perjuangke Kuwi ngerti kowe Tapi kowe tetep merjuangke de'e Ra kabeh sing mbok tresnani Mbalik nresnani kowe Tapi kowe tetep ngeyel wae Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe Begitu dalam nganti aku sadar Yen tresnomu dudu dinggo aku Yen tresnomu dudu dinggo aku Yen tresnomu dudu dinggo aku Produksi : Adhigana Music FB : Adhigana IG : @AdhiganaMusic